Webdesign

Meer bekendheid, meer klanten, meer omzet … welke online doelstellingen jij ook hebt, we ontwerpen en bouwen de website die jou écht verder helpt. Die 100% aansluit bij jouw bedrijf of organisatie. En die beantwoordt aan de informatiebehoefte van jouw doelgroepen. De perfect match.

Bekijk onze projecten

Basis voor
succes

Stap voor stap naar een succesvolle website We beginnen met een intake en analyse. Veel klanten doorlopen eerst een proces van positionering en profilering. Daarmee leg je een stevige basis onder al je communicatie-activiteiten. Kies je daar niet voor? Ook dan komen we graag tot de kern. Wat is het karakter van je organisatie? Welke producten en diensten bied je? Welke vragen en behoeften hebben jouw doelgroepen? En hoe communiceer je?

Stappenplan
website

Op basis van de intake doorlopen we de volgende stappen:

Zoekwoordenonderzoek

Een zoekwoordenonderzoek is de eerste stap op weg naar een succesvolle website. Zo’n onderzoek maakt duidelijk welke zoektermen je het best kunt gebruiken voor jouw website. Ook geeft het zoekwoordenonderzoek inzicht in de vragen en behoeften die leven. Kortom: het is een marktonderzoek. Dat helpt enorm bij het tekstschrijven. En bij het bepalen van de optimale navigatiestructuur.

Concept met moodboard

Ondertussen gaan onze ontwerpers aan de slag met het concept. We maken een moodboard die een beeld geeft van de sfeer en het type beelden. Passend bij de positionering van jouw bedrijf of organisatie én bij de markt. En aansluitend bij de online doelstellingen.

Bouwtekeningen maken

Na jouw akkoord maken we de wireframes (ook wel interactie-ontwerp of simpelweg bouwtekening genoemd). Het gaat om een overzicht van navigatie, indeling en inhoud. Nog even zonder grafische elementen. Dit biedt jou helder inzicht in de opbouw van de website.

img

Ontwerpen en bouwen

En dan? Aan de slag met het ontwerp. En we gaan bouwen. Want we verzorgen natuurlijk ook de volledige technische realisatie. Zo houden we de volledige controle over het hele proces.

Teksten en beelden

We adviseren deze altijd te laten schrijven door een professionele tekstschrijver met kennis van SEO (zoekmachine-optimalisatie). Net zoals het belangrijk is dat je een goede fotograaf inhuurt voor beelden die aansluiten bij het beeldconcept dat we hebben bepaald. Je kunt dit zelf regelen, maar we kunnen de teksten en de fotografie ook voor je verzorgen.

Handig: onze opleverservice

Natuurlijk kun je de teksten en beelden zelf in de website plaatsen, op onze aanwijzing. Maar je kunt dit ook aan ons overlaten. We noemen dit: onze opleverservice. De voordelen? Het scheelt jou veel tijd. En je weet zeker dat alle content er goed in staat. Goed geregeld!

Website bijhouden in open source cms

Na oplevering houd je de website eenvoudig zelf bij in het gebruikersvriendelijke content managementsysteem (cms). Elke website bouwen we met een open source cms. Je zit dus niet aan ons vast.

Monitoring via online dashboard

Na oplevering van de website begint het pas. Hoe scoort de website in de praktijk? Moeten we bijsturen? En is het slim om te gaan bloggen? Belangrijk om te weten. Je krijgt daarom de beschikking over een eigen, uniek online dashboard dat we compleet voor je inrichten. We rapporteren periodiek en geven adviezen. Daarnaast kunnen we je trouwens ondersteunen met online marketing.

Project
starten?

Wil je ook een website die resultaat oplevert?

+31 (0)78 699 06 75
Projecten
Van Veldhuizen Logistiek
  • Branding
  • Webdesign
  • Strategie
Lelie zorggroep
  • Branding
  • Webdesign
  • Print
  • Strategie