Video & animatie

Bedrijfsfilm of animatiefilm laten maken

Beelden maken meer indruk dan woorden. Een bedrijfsfilm is dus een goed idee! Maar hoe voorkom je dat jouw bedrijfsfilm saai en voorspelbaar wordt? Hoe omzeil je de geijkte beelden en teksten? Treffend & Co helpt je van script naar oplevering. Passend binnen je bedrijfsstrategie en bij je doelgroep. Heb je iets ingewikkelds of iets nieuws uit te leggen? Kies dan een animatie of een instructiefilm.

Bekijk onze projecten

Van doel en doelgroep naar script

Zonder doel schiet je natuurlijk nooit raak. Dus wat is je doel van het filmpje? Wie wil je bereiken? En wát wil je bereiken? Belangrijk, want het bepaalt de keuze tussen video of animatie. We adviseren je daarover. Ook spreken we het script door. Welke invalshoek nemen we? En wat doen we vooral niet? Wat moeten mensen onthouden na het zien van de video of animatie. En vooral: wat moeten ze dóen?

Productie: we regelen álles

Ben je enthousiast over het script? Dan gaan we over tot productie. We maken het ontwerp en houden de eventuele interviews. Als we al het beeldmateriaal compleet hebben, laten we de video of animatie monteren. Hiervoor werken we samen met een gespecialiseerd bureau.

Daarom
Treffend & Co

We vinden het belangrijk dat de film of de animatie bijdraagt aan jouw (online) doelstellingen. Dat het qua sfeer en inhoud aansluit bij de positionering en profilering van je organisatie. En dat het past bij de middelen die je al hebt. Want als dat allemaal klopt, is de kans op effect het grootst.

Project
starten?

Wil je ook een video of animatie die resultaat oplevert?

+31 (0)78 699 06 75
projecten
Quinton BHV
  • Branding
  • Webdesign
  • Print
  • Online Marketing
Villa Rietvink
  • Branding
  • Webdesign