Welisa

Opgeleverd
  • Branding
  • Webdesign
  • Print
  • Strategie

Welisa bestaat uit diverse Salesforce-experts: mannen en vrouwen van de strategie én van de techniek. Ze maken jouw organisatie beter en slimmer. Samen ontwikkelden we de positionering en profilering. Van verhaal tot branding, van website tot visitekaartje. 

Bekijk de website
magazine img
magazine img
positionering, branding

Positionering

De kracht van Welisa: maak je organisatie nóg beter. Met als kernboodschap 'Jouw organisatie nog beter en slimmer maken'. Voor je medewerkers, je klanten en je rendement. Daar zit onze kracht. Met jullie plannen voor ogen zetten we Salesforce in. We gaan samen op een roadtrip: klein beginnen en direct zaken oppakken. En ondertussen werken aan grote milestones. Totdat we zelf overbodig zijn. 

Website

Website

De website is een doorvertaling van de huisstijl als basis van het creatieve concept. De kompas staat als symbool voor de koers en route waarmee Welisa jouw organisatie naar een hoger niveau brengt. 

Branding

Branding

De huisstijl is doorvertaald in diverse elementen en een brandbook, waarin de verschillende elementen worden toegelicht. Ook de kernboodschap ‘become even better’ komt hierin krachtig naar voren. 

magazine img
magazine img