Van Pelt Recycling

Opgeleverd
  • Branding
  • Video
  • Strategie
  • Campagne

Bij Van Pelt Recycling uit Ridderkerk recyclen ze uw metaalafval. Ze doen de inkoop, sortering en verwerking. Wanneer u metaal, elektronica en/of apparaten inlevert, ontvangt u direct een eerlijke prijs en contante uitbetaling. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Van Pelt terecht. Als Treffend & Co zijn we gevraagd om de positionering en profilering op te pakken. In essentie: hoe krijgen we nóg meer bekendheid in de regio Drechtsteden?

 

Bekijk de website
concept

Concept

Iedereen heeft wel metaalafval. Maar weet je precies wat het is? Daarom is het concept zo bedacht om metaalafval concreet te maken in diverse producten: laptops, wasmachines, fietsen, computers, etc. Al deze producten zijn gefotografeerd als productshots. Hiermee laten we zien dat de producten niet ‘oud’ zijn, maar dat ze nog waarde hebben door ze te kunnen recyclen. Daarmee triggeren we de doelgroep om duurzame van recyclen te verbinden aan het financiële voordeel.

 

website

Website

In complete lijn van het concept is een nieuwe site ontwikkeld. Het concept is hierin doorgevoerd. Men kan op de website duidelijk vinden wat metaalafval is en wat de waarde ervan is. Campagne In het voorjaar start een campagne die erop is gericht om mensen bewust te maken welke apparatuur er allemaal metaal bevat en dus te recycelen valt. Daarbij is het ook nog eens geld waard.

 

Social media campagne

Social media campagne

Naast offline communicatie is een slimme inzet op social media geweest. De doelgroep is specifiek getarget op omgeving Drechtsteden. Met de campagne is een grote bekendheid en betrokkenheid gecreëerd.