Universiteit Leiden - SpeakTeach

Opgeleverd
  • Branding
  • Webdesign
  • Strategie

SpeakTeach is een project van Universiteit Leiden en ontwikkeld door Esther de Vrind in het kader van promotie-onderzoek naar een didactiek voor adaptieve feedback en gedifferentieerde support om de spreek- en gespreksvaardigheid in Moderne Vreemde Talen te verbeteren in het reguliere voortgezet onderwijs. Esther de Vrind is lerarenopleider en vakdidacticus Frans en MVT aan Universiteit Leiden, en heeft ervaring als docente Frans in het voortgezet onderwijs (ivbo, vbo, mavo, havo, vwo en gymnasium) en als auteur bij educatieve uitgeverijen.

Bekijk de website
Branding

Branding

Aan Treffend & Co is gevraagd om de essentie van het SpeakTeach in een logo, huisstijl en beeldtaal te visualiseren. Op basis van onderzoek bij de doelgroep is onderstaande beeldtaal gecreëerd. Hiermee worden de verschillende doelgroep aangesproken, passend bij de context van het onderwijs. 

website

Website

Het doel van de website is om de docenten van het voortgezet onderwijs de informeren en te enthousiasmeren om gebruik te maken van SpeakTeach. Naast het aanvragen van de demo is ook mogelijk om in te loggen op de web-app van SpeakTeach. 

magazine img
magazine img