Rozelaar

Opgeleverd
  • Branding
  • Webdesign
  • Print
  • Strategie

 

Stichting De Rozelaar is een christelijke zorgorganisatie die mensen met een verstandelijke beperking een warme plek in de samenleving biedt. Samen ontwikkelden we de positionering en de profilering. Van website tot visitekaartje en van het verhaal tot de stickers op de bus. 

Bekijk de website
magazine img
magazine img
positionering, branding

Positionering

Bij de Rozelaar staan cliënten midden in de samenleving: dat is wat de Rozelaar uniek maakt. Het gaat om veel meer dan alleen om goede zorg: het gaat om bijdragen aan de samenleving en de kwaliteit van leven ervaren. Werken bij de Rozelaar betekent liefdevolle zorg, in een liefdevolle omgeving. 

Branding

Branding

De huisstijl is doorvertaald in diverse elementen en een brandbook, waarin de verschillende elementen worden toegelicht. Ook de kernboodschap ‘midden in de samenleving’ komt hierin krachtig naar voren: de cliënt staat letterlijk centraal in het logo. Om de cliënt heen staan de coaches van de Rozelaar, die op hun beurt weer omgeven zijn door de competenties van de Rozelaar. 

 

magazine img
magazine img
Website

Website

De website is een doorvertaling van de huisstijl als basis van het creatieve concept. Ook op de website staat de cliënt centraal, wat al begint bij de homepagina. De website is digitaal inclusief en voor iedereen toegankelijk.