Lelie zorggroep

Opgeleverd
  • Campagne
  • Strategie
  • Video
  • Webdesign

Voor Lelie zorggroep ontwikkelden we een strategische wervingscampagne waarin we interne en externe communicatie aan elkaar koppelden. Een interessant traject waarin we nauw samenwerkten met de communicatieafdeling van Lelie zorggroep. Met het Volkswagen T2 busje reden we heel 'Lelieland' af om huidige medewerkers waardering te brengen en nieuwe medewerkers aan te trekken om te komen werken met waardering!

Bekijk de website
Concept

Bus vol Waardering

Het op peil houden van een gezond personeelsbestand behelst zowel het aantrekken van nieuw personeel als het behouden en tevreden houden van huidige medewerkers. Dit was het uitgangspunt voor deze campagne. Met de 'Bus vol Waardering' als vervoersmiddel brachten we de huidige medewerkers van Lelie zorggroep en submerken Curadomi en Agathos de waardering die zij verdienen. Deze vaak ludieke waarderingsacties werden vastgelegd op video om vervolgens in te zetten als wervingsmateriaal, want iedereen mag weten hoe leuk het is om bij Lelie zorggroep te werken!

Website

Werken met waardering.nl

De campagne moest één centraal punt krijgen waar alle content naartoe gelinkt kon worden. De url werkenmetwaardering.nl is dé plaats geworden waar alle avonturen van de bus te vinden zijn. En als je er dan toch bent... kun je gelijk even door de vacatures bladeren!

magazine img
magazine img
magazine img
magazine img
Campagnemateriaal

Waardering staat centraal

Naast de bus als rijdend reclamebord maakten we of- en online campagnematerialen om mensen kennis te laten maken met Lelie zorggroep. In alle uitingen stond de waardering centraal. Omdat waardering er is om door te geven maakten we een aantal kaarten die zowel fysiek als digitaal verstuurd konden worden, zo kan iedereen meedoen!

Campagne

Waarderings-acties

De bus heeft tijdens de campagne heel wat kilometers afgelegd! De acties waarmee we waardering brachten bedachten we samen met Lelie zorggroep zelf. Elke waarderingsactie was weer anders. Zo reden we door de McDrive om een Rotterdamse avondploeg te verrassen en speelden we taxi voor verzorgende Ans uit Katwijk. Wil je alle acties bekijken? Kijk dan op werkenmetwaardering.nl!