DHPS

Opgeleverd
  • Branding
  • Webdesign
  • Print
  • Strategie

DHPS is de warmtepompexpert die installateurs, bouwers en architecten helpt om op een makkelijke manier de warmtepomptechniek toe te passen in hun totaaloplossing van duurzaam wonen. Samen ontwikkelden we hun positionering en profilering. 

Bekijk de website
magazine img
magazine img
positionering, branding

Positionering

DHPS levert alleen maar kwaliteitsproducten: daar moet de uitstraling bij passen. Zo zijn de buiten- en binnenkant gelijk aan elkaar. Daarnaast hebben we een marketingstrategie bedacht zodat ze hun doelgroep zo goed mogelijk kunnen bereiken en ondersteunen in totaaloplossingen voor duurzaam wonen. 

Branding

Branding

De huisstijl is doorvertaald in diverse communicatiemiddelen, zoals een website en een uitgebreide catalogus. In deze catalogus vind je alle producten die DHPS aanbiedt. De positionering sluit hierbij aan: kwaliteitsproducten in een chique jasje. 

magazine img
magazine img
Website

Website

De website is een doorvertaling van de huisstijl als basis van het creatieve concept. Ook hierin zie je de chique stijl terug. De website is minimalistisch, gedetailleerd en precies toegespitst op de belangrijkste doelgroepen die DHPS heeft, zoals architecten, installateurs en aannemers.