Coram Deo Program

Opgeleverd
  • Branding
  • Webdesign
  • Print
  • Strategie

Voor Coram Deo Program ontwikkelden we de complete branding: van logo tot website en van huisstijl tot value-book. De Reformatie is vandaag de dag nog steeds relevant, zo is de visie van Coram Deo Program. Het programma integreert de Reformatie in de houding, denkwijze en uitoefening van zowel het persoonlijke als professionele leven van individuen. De gedachte ‘inspiring individuals’ sluit daar naadloos op aan.

Bekijk de website
positionering, branding

Positionering

Het logo bestaat uit een beeld en een woordmerk. Het logo bevat de letters C(oram) en D(eo). Samen vormt het een cirkel. De huisstijl bevat drie kleuren en twee fontfamilies. Leuk weetje: de schuine lijnen in de huisstijl zijn altijd 36 graden. Qua beelden wordt er gebruik gemaakt van mensen, helden, plaatsen en illustraties. Die worden gebruikt ter ondersteuning van complexe onderwerpen.

Website

Website

De website is een doorvertaling van de huisstijl. Hierin komt duidelijk naar voren wat Coram Deo Program precies doet, gegoten in een mooi jasje.

Branding

Branding

De huisstijl is doorvertaald in posters en een boekje, waarin de verschillende elementen worden toegelicht. Ook de kernboodschap‘inspiring individuals’ komt hierin krachtig naar voren. Het boekje bevat het kernconcept van Coram Deo Program.