We laten je sprankelen

De wereld verandert continu. Doe je morgen wat je gisteren al deed, dan kun je zomaar out of business raken.

Dat vraagt om een krachtige identiteit. Treffend & Co helpt je strategisch verder: van positionering tot profilering. Daarna vertalen we jouw unieke verhaal naar concrete communicatie. Van complete communicatiecampagnes tot zoekmachinevriendelijke websites, magazines en bedrijfsfilms. Elk middel dat we voor je ontwikkelen, sluit 100% aan op jouw positionering en op de markt. Wij maken de match.

img
Wat wil je bereiken?

Wat wil je bereiken met jouw bedrijf of organisatie? Een belangrijke vraag die we je beslist zullen stellen. Want wij nemen graag wat stappen terug. Terug naar de (gewenste) identiteit, de markt en jouw doelstellingen. Dat klinkt ingewikkeld. En inderdaad, we houden van complexe communicatievragen. Maar in al die complexiteit scheppen wij graag duidelijkheid en structuur. Samen maken we scherpe keuzes en bepalen we richting. We doen trouwens niet onnodig ingewikkeld; we zijn gewone jongens die graag bijzondere dingen voor elkaar krijgen. Dingen die resultaat voor je opleveren.

Allround bureau, specialistisch werk

Treffend & Co is een allround marketing- en communicatiebureau dat specialistisch werk levert voor MKB-bedrijven, (zorg)organisaties, onderwijs, gemeenten en andere (semi)overheden. Ontdek onze specialismen op het gebied van positionering en profilering, webdesign, online marketing en video & animatie

img
Moody Ossenblok
Moody Ossenblok

Concept creator

Henk-Jan Hoogendoorn
Henk-Jan Hoogendoorn

Art director

Arjan Verloop
Arjan Verloop

Partner

Iris Oldengarm
Iris Oldengarm

Junior ontwerper

Gerwald van de Munt
Gerwald van de Munt

Communicatieadviseur

Emmie Overbeek
Emmie Overbeek

Projectmanager communicatie

Arnold van Binsbergen
Arnold van Binsbergen

Founder

Willem Klerk
Willem Klerk

Ontwerper

Martijn Kraan
Martijn Kraan

Online marketeer - associate